ΠΑΡΑ-THEMA

Κότερα εκατομμυρίων ευρώ στο «Limassol Boat Show»

Κότερα εκατομμυρίων ευρώ στο «Limassol Boat Show»

Με τη συμμετοχή πέραν των 100 εκθετών από πέντε χώρες στον τομέα σκαφών, υπηρεσιών για σκάφη, θαλάσσιων αθλημάτων, καταδύσεων και ψυχαγωγικής αλιείας, πραγματοποιείται το τριήμερο 5-7 Μαΐου, στη Μαρίνα Λεμεσού, το "Limassol Boat Show".

 
Τη διοργάνωση της μεγαλύτερης στο είδος της έκθεσης στην Κύπρο, χαιρέτησε σήμερα, σε διάσκεψη Τύπου, ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης.
 
Λεπτομέρειες για την έκθεση έδωσε ο εκ των διοργανωτών της, Άριστος Αριστείδου, ο οποίος ανέφερε πως αυτή θα καλύψει ένα μεγάλο μέρος των ανοιχτών χώρων στη Μαρίνα Λεμεσού αλλά και του Πολιτιστικού κέντρου Τρακασόλ, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν εκατοντάδες προϊόντα, από το πιο μικρό αξεσουάρ για ψάρεμα μέχρι πολυτελή κότερα εκατομμυρίων ευρώ.

 Πέραν από τα πολυτελή σκάφη και εκθεσιακά περίπτερα που κατασκευάζονται για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, πρόσθεσε, οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν σεμινάρια, παρουσιάσεις προϊόντων αλλά και ζωντανές επιδείξεις θαλασσίων αθλημάτων.
 
Τα εγκαίνια του "Limassol Boat Show" θα τελέσουν το απόγευμα της Παρασκευής (18:00), ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης, ενώ σύμφωνα με τους διοργανωτές, την έκθεση θα επισκεφθεί το Σάββατο, στις 19:00, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Το Σάββατο, 6 Μαΐου, η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό από τις 12:00 μέχρι τις 21:00 και την Κυριακή, 7 Μαΐου, από τις 12:00 μέχρι τις 20:00.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top