Σας παρουσιάζουμε την πανέμορφη κουμπάρα της Αριστοτέλους! Θα τους παντρέψει με τον σύζυγό της! ΦΩΤΟ

Σας παρουσιάζουμε την πανέμορφη κουμπάρα της Αριστοτέλους! Θα τους παντρέψει με τον σύζυγό της! ΦΩΤΟ

Δεν είναι του χώρου της showbiz, αλλά κάλλιστα θα μπορούσε...

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους και ο Γιώργος Εφραίμ την Πέμπτη, 1 Ιουνίου, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας της Αγίας Νάπας, στη Λεμεσό, όπου και θα ακολουθήσει γεύμα σε στενό κύκλο σε ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας.

Κουμπάροι του ζεύγους θα είναι ο manager του ποδοσφαιριστή, Μιχάλης Ιωνάς και η μέλλουσα σύζυγός του, Φιλιώ Τριλλίδου. 

Η Φιλιώ βρίσκεται στον τομέα της εκπαίδευσης και συγκεκριμένα της ειδικής αγωγής και πρόκειται για μια γυναίκα ταγμένη στο λειτούργημα που ασκεί. Ωστόσο όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα μπορούσε να βρίσκεται στον χώρο της showbiz, αφού πρόκειται για μια πανέμορφη γυναίκα.

Φωτογραφία της Filio Trillidou.

Φωτογραφία της Filio Trillidou.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Εκτός συζήτησης τίθεται πλέον το ενδεχόμενο διορισμού ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για την υπόθεση Σάντη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποσύρεται από οποιαδήποτε περαιτέρω εμπλοκή στην ανακριτική διαδικασία, ενώ τα πορίσματα της Europol, αναμένονται άμεσα, ακόμη και εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές για το θέμα, το FBI βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE