ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: «Έκαψε» τον Πένταυκα και τον Dejan Loy ο Πάμπος Ανδρέου – Η 20λεπτη διαδρομή που του υπεδείχθη

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: «Έκαψε» τον Πένταυκα και τον Dejan Loy ο Πάμπος Ανδρέου – Η 20λεπτη διαδρομή που του υπεδείχθη

Τον Παναγιώτη Πένταυκα και τον φρουρό ασφαλείας του Φάνου Καλοψιδιώτη, Dejan Loy, «έδωσε» στεγνά στις καταθέσεις του ο βασικότερος μάρτυρας, Χαράλαμπος Ανδρέου, την Πέμπτη 04/05 ενώπιον του Κακουργιοδικείο Λάρνακας στην υπόθεση του φονικού της Αγίας Νάπας που διεπράχθη στις 23/06/2016.

Ο 33χρονος έκτακτος αγροπυροσβέστης κατέθεσε τα όσα έγιναν πριν και μετά την διάπραξη του άγριου φονικού με θύματα τον Φάνο Καλοψιδιώτη, το ζεύγος Χατζηευθυμίου (Ηλίας και Σκεύη), αλλά και τον ένα εκ των εκτελεστών, Jani Vogli.

Ο Πάμπος Ανδρέου μίλησε για τις συναντήσεις που είχε μαζί με τον Μάριο Χριστοδούλου (Μπένη) στην Αγία Νάπα.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε πως στις 14 Ιουνίου πήγε μαζί με τον Μπένη στην περιοχή Μακρόνησος της Αγίας Νάπας όπου εκεί τους περίμενε άλλο πρόσωπο το οποίο βρίσκονταν σε όχημα.

Ο Ανδρέου αναφέρει πως ο Μπένης κατέβηκε από το όχημα και οδηγήθηκε στο αυτοκίνητο του άλλου προσώπου. Σε κάποια στιγμή επέστρεψε πίσω και του είπε να ακολουθήσει το συγκεκριμένο όχημα.

Σταμάτησαν σε ένα σημείο, αφήσαν το όχημα του Ανδρέου και μπήκαν στο αυτοκίνητο του άλλου προσώπου όπου τους έδειξε την διαδρομή.

Διαδρομή που διήρκησε 20 λεπτά σύμφωνα με τον μάρτυρα.

Σε ερώτηση της κατηγορούσας αρχής προς τον Ανδρέου αν αναγνωρίζει αυτό πρόσωπο που αναφέρθηκε ότι ήταν ο φίλος του Μπένη και ο άνθρωπος που τους υπέδειξε την διαδρομή, ο Πάμπος Ανδρέου υπέδειξε και κατονόμασε τον κατηγορούμενο, Παναγιώτη Πένταυκα.

Σε κάποιο σημείο αναφέρθηκε και στο επίμαχο βίντεο που έδειξε ο Πένταυκας στον Μπένη και αφορούσε στο συμβάν με τον Φάνο Καλοψιδιώτη και τους φρουρούς του.

Άλλο ένα σημαντικό σημείο ήταν η αναφορά του Ανδρέου στον φρουρό ασφαλείας, Dejan Loy. Συγκεκριμένα ανέφερε πως ο Μπένης του είχε πει πως την ημέρα του φονικού θα τους ενημερώσει ένας φρουρός του Φάνου ο οποίος θα είναι εκείνη την ώρα στο αποχωρητήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Το συνθηματικό μήνυμα «ΟΚ1» που στάλθηκε στον «Μπένη» - Δείχνει τον Πένταυκα ο Πάμπος Ανδρέου

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: «Έκαψε» τον Πένταυκα και τον Dejan Loy ο Πάμπος Ανδρέου – Η 20λεπτη διαδρομή που του υπεδείχθη

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: «Αρφούι μου, please μεν με δώκεις» - Τι φέρεται να είπε ο Μπένης στον Ανδρέου στο πρακτορείο του Φένεκ

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Κατάθεση Πάμπου – «Ο Πένταυκας είπε στον Φάνο ‘ήρτεν η ώρα σου, εννά σε κανονίσω’»

 ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Δήλωση-σοκ από τον Πάμπο Ανδρέου - Για 30.000 ευρώ και ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο συμμετείχε στο άγριο έγκλημα


 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στην Κολομβία: Διευθυντής φυλακής δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Eurovision: Η πρόβα του My Number One που ούτε η Έλενα Παπαρίζου δεν είχε δει - Δείτε βίντεο

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top