ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παραδέχθηκε τον βιασμό 38χρονης στις τουαλέτες της Πλατείας Σολωμού – «Ναι, εβίασα την»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παραδέχθηκε τον βιασμό 38χρονης στις τουαλέτες της Πλατείας Σολωμού – «Ναι, εβίασα την»

Παραδέχθηκε ότι στις 29 Σεπτεμβρίου του 2016 βίασε 38χρονη στις δημόσιες τουαλέτες της Πλατείας Σολωμού.

Ο λόγος για Ελληνοκύπριο, ο οποίος στην δικαστική διαδικασία σε βάρος του κατά την Πέμπτη (11/05) ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, δήλωσε ενοχή στις κατηγορίες που αντιμετώπιζε.

Το δικαστήριο σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πολίτη» επαναόρισε συνεδρία για τις 18 Μαΐου, οπότε και θα αγορεύσει ο συνήγορος υπεράσπισης για μετριασμό της ποινής.

Το περιστατικό είχε προκαλέσει αίσθηση. Είχε γίνει αντιληπτό αργά το βράδυ της 28ης Σεπτεμβρίου. Πολίτες άκουσαν τις κραυγές γυναίκας στα δημόσια αποχωρητήρια της Πλατείας Σολωμού και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Όταν μέλη της Δύναμης μετέβησαν στο σημείο λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, αντίκρισαν στις αντρικές τουαλέτες μια γυμνή γυναίκα και έναν άντρα μόνο με το εσώρουχο. Επρόκειτο για 38χρονο άστεγο Ελληνοκύπριο.

Από έρευνα που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα 38 ετών από την Ρωσία ήταν βαριά τραυματισμένη στο πρόσωπο και αλλού και σε έντονη κατάσταση μέθης σε σημείο που δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον.

Η γυναίκα είχε έρθειε στην Κύπρο στις 31 Μαρτίου και έπρεπε να αναχωρήσει για την πατρίδα της στις 29 Ιουνίου παραμένοντας όμως στο νησί παράνομα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top