ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμμαχικά μαχαιρώματα: O Αμερικάνος επιτέθηκε στον συναγωνιστή του Α. Αποστόλου – Η απάντηση του

Συμμαχικά μαχαιρώματα: O Αμερικάνος επιτέθηκε στον συναγωνιστή του Α. Αποστόλου – Η απάντηση του

Η Συμμαχία Πολιτών κάθε άλλο παρά «συμμαχία» θυμίζει αφού κορυφαία στελέχη του κόμματος βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός.

Αιτία η εξαγγελία υποψηφιότητας Λιλλήκα την οποία  τα εν λόγω στελέχη θεωρούν ως την ταφόπλακα συνένωσης του ενδιάμεσου χώρου με φόντο τις Προεδρικές του ’18.

Ο Αντιπρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Στέλιος Αμερικάνος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook άρθρο του Διευθυντή Σύνταξης της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» Άριστου Μιχαηλίδη και το αφιέρωσε στον συναγωνιστή του Ανδρέα Αποστόλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμμαχία Πολιτών: Πήραν «φωτιά» τα τηλέφωνα των διαφωνούντων – Ετοιμάζονται για την μεγάλη έξοδο

Ο κ. Αμερικάνος έγραψε:

«Αφιερωμενο στον συναγωνιστή και Δρασιτη Αντρέα Αποστολου, που καθημερινά μας προτρέπει να παραιτηθούμε από την Συμμαχια Πολιτων. Ενθυμούμενος επίσης την ομιλία του στην Ανώτατη Σύγκλητο "είναι εξ αιτίας του ήθους και της εντιμότητας του Νίκου Κουτσου και Στελιου Αμερικάνου που μπήκα στην πολιτική", είναι χρήσιμο νομίζω να επισημάνω ότι ούτε το ήθος ούτε η εντιμότητα πωλούνται ή μεταβιβάζονται. Είτε τα έχεις, είτε όχι.»

Ο Αντρέας Αποστόλου, υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της Συμμαχίας απάντησε στον Στέλιο Αμερικάνο γράφοντας:

«Σέβομαι και τιμώ όλους τους συναγωνιστές μου όποια απόφαση και αν πάρουν. Δεν αμφισβητώ την εντιμότητα, τον πατριωτισμό και το ήθος τους.

Πάνω από όλα είναι η αγάπη μας για την πατρίδα. Με μοναδικό γνώμονα αυτό ο κάθε ένας παίρνει τις αποφάσεις του. Η διαφορετική σημερινή μας πολιτική εκτίμηση δεν πρόκειται να ξεγράψει τους κοινούς μας αγώνες ούτε αυτούς που πρόκειται να ακολουθήσουν».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top