LIFESTYLE

Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor: Νέα σενάρια για οικειοθελή αποχώρηση από το παιχνίδι-Τι θα γίνει με τις ομάδες;

Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor: Νέα σενάρια για οικειοθελή αποχώρηση από το παιχνίδι-Τι θα γίνει με τις ομάδες;

Οι εξελίξεις στο παιχνίδι του Survivor είναι καυτές και φαίνεται πως δεν σταματούν ποτέ.

Μετά την αποχώρηση της Λάουρα Νάργες, ακούστηκαν πολλά, με τους περισσότερους να περιμένουν πως εκείνη που θα αποχωρούσε θα ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Τελικά αποχώρησε η Νάργες, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες λοιπόν κυκλοφορεί ιδιαίτερα έντονα η φήμη της πιθανής αποχώρησης της Ευριδίκης Βαλαβάνη, λόγω προβλήματος υγείας.

Ομως τι θα γίνει σε περίπτωση που το σενάριο αυτό επαληθευτεί; Γίνεται, να μείνουν οι Διάσημοι χωρίς γυναίκα παίκτρια; Η απάντηση είναι όχι καθώς πρέπει να αγωνίζεται με γυναίκα από την αντίπαλη ομάδα.

Οπότε, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν ήδη δημοσιεύματα για την… επόμενη μέρα στο στρατόπεδο των Διασήμων, εφόσον η Βαλαβάνη δεν μπορέσει να συνεχίσει το παιχνίδι.

Πληροφορίες ελληνικών site, λοιπόν, αναφέρουν πως η λύση θα πρέπει να δοθεί εκ των έσω, των Μαχητών, που θα κληθούν μέσω έκτακτου συμβουλίου να αποφανθούν, ποια από τις δύο κοπέλες, δηλαδή την Σάρα ή την Ελισάβετ, θα στείλουν ως… αντίπαλη στην ομάδα των Διάσημων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top