Ανασχηματισμός πριν τη Νέα Υόρκη; Ο Πρόεδρος κρατά κλειστά τα χαρτιά του - Το στοίχημα της επόμενης μέρας
Ο Σεπτέμβρης αναδεικνύεται σε μήνα-σταθμό για τις αποφάσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη γύρω από τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό.
Το τροχαίο σημειώθηκε στην λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ όταν οδηγός αυτοκινήτου που κινείτο με κατεύθυνση από την Μαρίνα Λεμεσού προς το Ζακάκι συγκρούστηκε με 23χρονο που μοτοσικλετιστή που δεν έφερε κράνος.
Ο 23χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και στη συνέχεια σε ιδιωτκή κλινική. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο νεαρός έχει χάσει ένα δάκτυλο του χεριού ενώ φέρει και άλλα τραύματα.
Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία σημειώνει ότι:
«Ο 23χρονος, ο οποίος δεν έφερε προστατευτικό κράνος, υπέστη κάταγμα αριστερού ποδιού, ακρωτηριασμό δακτύλου αριστερού χεριού, θλαστικά τραύματα και εγκαύματα τριβής σε διάφορα μέρη του σώματός του».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
TΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Άσχημα τα νέα για τον 23χρονο μοτοσικλετιστή – Κινδυνεύει με ακρωτηριασμό
Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό – Τραυματίστηκε νεαρός μοτοσικλετιστής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις