ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νεαρή γυναίκα με νοητική στέρηση ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νεαρή γυναίκα με νοητική στέρηση ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού

Το ισχυρισμό ότι έπεσε θύμα βιασμοί από νεαρό άντρα από το Καμερούν κατήγγειλε νεαρή γυναίκα από την Λευκωσία.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης 17/05  στο Μακάρειο Νοσοκομείο και σε άσχημα ψυχολογική κατάσταση ισχυριζόμενη πως έπεσε θύμα βιασμοί από νεαρό άντρα από το Καμερούν.

Μάλιστα, η ίδια κλαίγοντας ενημέρωσε την φίλη της όπου της ανάφερε πως έκανε έρωτα με το ζόρι μαζί με ένα νεαρό άντρα στο σπίτι του.

Αμέσως ενημερώθηκε το ΤΑΕ Λευκωσίας  με τα μέλη της Αστυνομίας να προσπαθούν να επικοινωνήσουν με την νεαρή η οποία είναι άτομο με νοητική στέρηση.

Η ίδια αρνείτο να εξεταστεί από ιατροδικαστή ενώ οι εξετάσεις για την υπόθεση θα συνεχιστούν  και την Πέμπτη 18/05. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE