LIFESTYLE

Ερώτηση Πρίαμου Ιωαννίδη στον Τούρκο παίκτη: «Σου είπε κάποιος ότι οι υπόλοιποι που συμμετείχαν είχαν πατάτα και όχι καρδιά;»

Ερώτηση Πρίαμου Ιωαννίδη στον Τούρκο παίκτη: «Σου είπε κάποιος ότι οι υπόλοιποι που συμμετείχαν είχαν πατάτα και όχι καρδιά;»

Αγανάκτησε ο πατέρας του Μάριου Πρίαμου παρακολουθώντας τον ελληνοτουρκικό αγώνα, τον οποίο χαρακτήρισε αποτυχημένο και εξήγησε και τον λόγο...

Ο πατέρας του Μάριου Πρίαμου αγανάκτησε βλέποντας το α΄ ημίχρονο του αγώνα της ελληνοτουρκικής φιλίας, τον οποίo χαρακτήρισε ως αποτυχημένο.

Ο  Πρίαμος Ιωαννίδης εξήγησε λέγοντας: «Οι παίκτες της τουρκικής ομάδας είτε κέρδιζαν είτε έχαναν εκδηλωνόντουσαν λες και γινόταν πόλεμος».

Παρακάτω ακολουθε;i το σχόλιο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: 

«Αν η συνάντηση αυτή μεταξύ της Ελληνικής και της Τουρκικής ομάδας στο αποψινό ''Survivor'' σκοπό είχε να κυριαρχίσει η φιλία, νομίζω ήταν αποτυχία,για δύο λόγους: οι παίχτες της τουρκικής ομάδας είτε κέρδιζαν είτε έχαναν εκδηλωνόντουσαν λες και γινόταν πόλεμος μεταξύ Οστρογόθων και Βισυγόθων. Ο ένας έπαιζε πυγμαχία με τον αέρα, ο αλλος πήγε να πνιγεί, κάποιος άλλος πάρα πολύ προκλητικά κτυπούσε το στήθος του, προφανώς για να μας δείξει ότι έχει καρδια! Καλά σου είπε κάποιος ότι οι υπόλοιποι που συμμετείχαν είχαν πατάτα και όχι καρδιά; Αντίθετα τα παιδιά της Ελληνικής ομάδας αξιοπρεπέστατα. Εμείς λέμε σε όλους μπράβo, δεν μπορούν όλοι να έχουν ίδια την ίδια κουλτούρα.».

Φωτογραφία της Anastasia Kakoutsi.

Διαβάστε επίσης: Survivor Ελλάδα Τουρκία: Τα νεύρα του Τούρκου παίκτη που έχασε από τον Μάριο Ιωαννίδη!- VIDEO

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top