ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΕΛΑΜ - Χρίστου: «Το Προεδρικό ξηκαπνίζει που ούλλες τις πάντες»

ΕΛΑΜ - Χρίστου: «Το Προεδρικό ξηκαπνίζει που ούλλες τις πάντες»

«Δική μας απόφαση αν θα καπνίζουμε ή όχι» είπε ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ και αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας Χρίστος Χρίστου, στον πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη μετά την παρατήρηση του ότι βουλευτές, παραβαίνοντας το νόμο, καπνίζουν μέσα στα γραφεία τους εντός του κτηρίου της Βουλής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» τη Δευτέρα 22 Μαΐου, που επικαλείται τα πρακτικά της συνεδρίας της Βουλής, της Πέμπτης 30 Μαρτίου, ο πρόεδρος της Βουλής  μίλησε για άσχημη εικόνα που εκπέμπει η Βουλή αφού οι ίδιοι οι βουλευτές παραβαίνουν τον νόμο και καπνίζουν εντός του κτηρίου. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, για να αναφέρει ότι τα γραφεία τους τα έδωσε ο λαός και είναι δική τους απόφαση αν θα καπνίζουν ή όχι και συμπλήρωσε ότι ο ίδιος καπνίζει στο γραφείο του.

Ο κ. Χρίστου υποστήριξε την άποψη του αναφέροντας το επιχείρημα ότι «Αν πάμε στο Προεδρικό, ξέρετε, ξηκαπνίζει ‘που ούλλες της πάντες», με τον βουλευτή του ΔΗ.ΣΥ  Ευθύμιο Δίπλαρο να απαντά στον πρόεδρο του ΕΛ.ΑΜ ότι, η τοποθέτηση του για το Προεδρικό είναι άκαιρη. Στη συνέχεια ο κ. Χρίστου δήλωσε ότι για το Προεδρικό είναι το μόνο πράγμα που συμφωνεί με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη. Ο βουλευτής του ΔΗ.ΣΥ απάντησε ότι γνωρίζει ότι συμφωνούν αλλά δεν είναι ανάγκη να είναι γραμμένο στα πρακτικά.

Ο πρόεδρος της Βουλής θέλοντας να κλείσει το θέμα, κάλεσε τον πρόεδρο του ΕΛΑΜ να αλλάξει γνώμη και να μην υπεραπλουστεύει το θέμα  διότι δημιουργείται κακή εικόνα για τους βουλευτές και τη Βουλή. Τέλος ο κ. Συλλούρης είπε στον κ. Χρίστου «Έσιεις κανένα πρόβλημα, την ώρα που θέλεις να καπνίσεις, να κατεβείς στο αίθριο να καπνίσεις; Ή να έβρουμε τρόπο σε κάποιους ‘που σας να σας κάνουμε τζαι μπαλκόνια;».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top