ΛΕΜΕΣΟΣ: Πολίτες ακινητοποίησαν ληστή περιπτέρου μέχρι να φθάσει στη σκηνή η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πολίτες ακινητοποίησαν ληστή περιπτέρου μέχρι να φθάσει στη σκηνή η Αστυνομία

Άντρας, Σέρβικης καταγωγής, 35 χρόνων, ακινητοποιήθηκε από πολίτες και συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης (25/5) όταν επιχείρησε να αποσπάσει τις εισπράξεις της ημέρα από περίπτερο στη Λεμεσό

Του Χρίστου Ζήνωνος

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, o 35 χρόνος μπήκε μέσα στο περίπτερο και αφού απείλησε την υπάλληλο, απαίτησε να του παραδώσει τις εισπράξεις. Η υπάλληλος παρέδωσε τις εισπράξεις και αφότου είδε τον 35χρόνο να φεύγει άρχισε να φωνάζει προκαλώντας τη προσοχή των περαστικών οι οποίοι τον ακινητοποίησαν μέχρι να φθάσει στη σκηνή η Αστυνομία και να προχωρήσει στη σύλληψη του. 

Ο 35χρονος θα οδηγηθεί την Παρασκευή 26/5 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος  προσωποκράτησης του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE