ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τοποθέτηση Αλ. Μιχαηλίδη για επεισόδιο χυδαίας εξύβρισης τομεάρχη στην Πολιτική Αεροπορία – «Το θέμα ήδη διερευνάται...»

Τοποθέτηση Αλ. Μιχαηλίδη για επεισόδιο χυδαίας εξύβρισης τομεάρχη στην Πολιτική Αεροπορία – «Το θέμα ήδη διερευνάται...»

Ενημερωμένος για το επεισόδιο εξύβρισης στο Τμήμα Πολιτική Αεροπορίας είναι ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών, Αλέκος Μιχαηλίδης.

«Ναι, με έχει ενημερώσει σχετικά η διευθύντρια του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας, Παναγιώτα Δημητρίου» μας ανέφερε ο κ. Μιχαηλίδης.

Σε διευκρινιστική μας ερώτηση, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου απάντησε ότι το επεισόδιο με την χυδαία εξύβριση τομεάρχη από άλλο συνάδελφό του, ήδη διερευνάται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επεισόδιο σε διευθυντική σύσκεψη της Πολ. Αεροπορίας – Τομεάρχης εξύβρισε χυδαία συνάδελφό του

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με δημοσίευμά του ThemaOnline, τομεάρχης εξύβρισε με χυδαίο τρόπο συνάδελφό του στις 8 του περασμένου Μαΐου, αποκαλώντας τον «μ...». Ακολούθησε ένταση, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση. 

Ο δέκτης της λεκτικής επίθεσης, λίγο προηγουμένως εξέφραζε προβληματισμούς για τον χειρισμό του φερόμενου εξυβριστή σε συγκεκριμένο θέμα. Ο τελευταίος φέρεται να κατέθεσε στο Υπουργείο Συγκοινωνιών το πλάνο υπηρεσίας των υπαλλήλων της Πολιτικής Αεροπορίας στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου για το επόμενο τετράμηνο, χωρίς να ενημερώσει τον ίδιο και την Διευθύντρια του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας, Παναγιώτα Δημητρίου, όπως είχε συμφωνηθεί.

Ο τομεάρχης που δέχθηκε την φραστική επίθεση, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο καταγγελίας του συναδέλφου του. 

Εδώ να σημειωθεί ότι πηγή της ιστοσελίδας μας μάς ανέφερε ότι πολύ πριν το επεισόδιο η διευθύντρια του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας, Παναγιώτα Δημητρίου, είχε ενημερώσει τον τομεάρχη που σε μεταγενέστερο στάδιο φέρεται να εξύβρισε τον συνάδελφό του, να μην καταθέσει στο Υπουργείο το πλάνο με τις υπηρεσίες του επόμενου τετραμήνου, πριν συνεννοηθεί μαζί της και με τον άλλο τομεάρχη.

Ο λόγος που του ζητήθηκε αυτό, έχει να κάνει με την έλλειψη δυναμικού της Πολιτικής Αεροπορίας. Γι΄ αυτό και κρίθηκε σκόπιμο το θέμα να συζητηθεί πριν οριστικοποιηθούν οι λίστες. Επιδίωξη της Διευθύντριας ήταν να μην επηρεαστεί η λειτουργία του Τμήματος από τη στιγμή που ακολουθούν θερινοί μήνες με αυξημένη αεροπορική κίνηση, αλλά και «καυτά» ζητήματα ασφαλείας.

Ωστόσο, το εν λόγω στέλεχος της Πολιτικής Αεροπορίας φέρεται να μην συμμορφώθηκε με αυτή την υπόδειξη. Σε προγραμματισμένη σύσκεψη στις 8 Μαΐου στην Λευκωσία (κάθε Δευτέρα υπάρχει σύσκεψη της Διευθύντριας με τους τομεάρχες), λοιπόν, ο τομεάρχης που δεν ρωτήθηκε πριν υποβληθούν οι σχετικές λίστες προς έγκριση, επεσήμανε τα προβλήματα που προκύπτουν απ΄ αυτή την εξέλιξη και έθεσε το γεγονός ενώπιον του συναδέλφου του που φέρεται να ενήργησε αυθαίρετα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top