Στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο αναδιάρθρωσης δημοσίων κόκκινων δανείων - Πάνω από €77 εκ. σε κόκκινα δημόσια δάνεια

Στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο αναδιάρθρωσης δημοσίων κόκκινων δανείων - Πάνω από €77 εκ. σε κόκκινα δημόσια δάνεια

Το δρόμο της Ολομέλειας παίρνει το νομοσχέδιο που θα επιτρέπει στους δανειστικούς επιτρόπους του κράτους να προχωρούν σε αναδιαρθρώσεις και υπό προϋποθέσεις διαγραφών δανείων που παραχωρούσε παλαιότερα το κράτος σε πρόσωπα, κοινότητες ή και σε διάφορους οργανισμούς.

Στη συζήτηση ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών την Δευτέρα 29/5 αποφασίστηκε, με τη συγκατάθεση και της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, όπως ο Γενικός Ελεγκτής συμμετέχει ως παρατηρητής στις συνεδρίες της Επιτροπής των Δανειστικών Επιτρόπων που θα λαμβάνει απόφαση για τη διαγραφή ή αναδιάρθρωση ενός δανείου.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Την Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Εμανουέλ Μακρόν θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κυπριακή Δημοκρατία.  Η επίσκεψη αυτή έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη επίσημη διμερή επίσκεψη Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας από ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας και επιβεβαιώνει, με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο, το εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE