LIFESTYLE

Survivor: Το λιποθυμικό επεισόδιο παίκτη των Διασήμων μετά το Συμβούλιο!

Survivor: Το λιποθυμικό επεισόδιο παίκτη των Διασήμων μετά το Συμβούλιο!

Οι συνθήκες είναι δύσκολες... οι δυνάμεις εξαντλούνται και οι οργανισμοί των παικτών σιγά σιγά εξασθενούν...

Ποιος μπορεί να ξεχάσει στις αρχές του "Survivor" τις λιποθυμίες του Κωνσταντίνου Βασάλου. Ένα παρόμοιο περιστατικό έζησαν μετά το Συμβούλιο που παρακολουθήσαμε την Δευτέρα, 29/5, οι Διάσημοι.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην καλύβα των "Διάσημων" με πρωταγωνίστρια την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Όπως αναφέρει το youweekly.gr, η νεαρή αθλητικογράφος, την ώρα του συμβουλίου άρχισε να μην αισθάνεται καλά, θεωρώντας πως έχει κάποια ίωση και γι αυτό ένιωθε "κομμένη" και εξαντλημένη! 

Μετά το συμβούλιο, που ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης τους υποψηφίους, επέστρεψαν στην καλύβα με την Ευρυδίκη να αρχίσει να ζαλίζεται έντονα…

Κάθισε λίγο σε ένα ξύλο και την ώρα που πήγε να σηκωθεί έχασε τις αισθήσεις της. Ευτυχώς αυτό κράτησε για λίγα δευτερόλεπτα αφού επανήλθε αμέσως! Της έβρεξαν το κεφάλι και την έβαλαν να ξεκουραστεί, γιατί ενδεχομένως να ήταν από την πίεση και την κούραση.

Η συγκεκριμένη κοπέλα, όπως μεταφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, έχει έντονες γυναικολογικές δυσκολίες (εξου και το φούσκωμα) και συχνά έχει ζαλάδες, κάτι που φυσικά δεν δείχνουν οι κάμερες… 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top