ΚΟΣΜΟΣ

6 μήνες φυλάκιση στον Τούρκο σχεδιαστή που είπε «Πνίξου στο σκ@@@ σου Τουρκία» - Τον είχαν απελάσει από τα Κατεχόμενα - VIDEO

6 μήνες φυλάκιση στον Τούρκο σχεδιαστή που είπε «Πνίξου στο σκ@@@ σου Τουρκία» - Τον είχαν απελάσει από τα Κατεχόμενα - VIDEO

Έξι μήνες και 20 μέρες ποινή φυλάκισης με αναστολή επέβαλε τουρκικό δικαστήριο στον γνωστό Τούρκο σχεδιαστή μόδας Μπάρμπαρος Σανσάλ με την κατηγορία της «δημόσιας καταφρόνησης του τουρκικού έθνους και της Τουρκικής Δημοκρατίας».

Ο 60χρονος ομοφυλόφιλος Τούρκος σχεδιαστής μόδας, Μπαρμπαρός Σανσάλ, όταν προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ, καθώς είχε προηγηθεί απέλαση του από τα κατεχόμενα στην Κύπρο, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, έπειτα από βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το οποίο θεωρήθηκε ότι προσβάλει την Τουρκία.

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας, λίγο πριν από την φονική επίθεση ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο νυχτερινό κέντρο Ρέινα της Κωνσταντινούπολης ακούγεται σε βίντεο να λέει:

«Αυτή την ώρα είμαι στην βόρεια Κύπρο και ο νέος χρόνος έχει μπει λόγω της καταπίεσης που υπήρξε. Στην Κυπριακή Δημοκρατία θα μπει ο νέος χρόνος σε μια ώρα. Σε λίγο θα πάω στη Λευκωσία και θα γιορτάσω κι εκεί... Εσείς συνεχίστε να γιορτάζετε μέσα σε τόση βρωμιά, ντροπή και αθλιότητα».

Μετά την ανάρτηση του βίντεο ο σχεδιαστής απελάθηκε από τα Κατεχόμενα, δέχτηκε επίθεση στο αεροδρόμιο και κατέληξε σε φυλακή της Κωνσταντινούπολης.

«Σε καλή υγεία και διάθεση βρίσκεται στη φυλακή του Σιλίβρι της Κωνσταντινούπολης» ανέφερε, τότε με ανάρτησή του στο twitter ο δικηγόρος του κ. Σιανσάλ, Εφκάν Μπολάτς, έχοντας, όπως σημειώνει, μόλις μιλήσει μαζί του, και προσθέτοντας πως ο σχεδιαστής στέλνει χαιρετισμούς σε όποιον ρωτά για αυτόν.

 


 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου για τους Πυροβολισμούς στο Ζακάκι - Δύο οι δράστες

Δεν υποφέρονται οι τιμές ηλεκτρισμού: Έχουμε το πέμπτο πιο ακριβό ρεύμα στην ΕΕ - Η διαφορά με τις υπόλοιπες χώρες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται ρυθμίσεις σε βελάκια πρόστιμα και γραμμές - «Δε θέλουμε να ταλαιπωρείται ο κόσμος»

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα επεισόδια το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό - Συνεχίζονται οι έρευνες



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top