ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ρωσίδες τουρίστριες πήγαν για ποτό και το πλήρωσαν με 7 χιλιάδες ευρώ – Η καταγγελία τους στην Αστυνομία

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ρωσίδες τουρίστριες πήγαν για ποτό και το πλήρωσαν με 7 χιλιάδες ευρώ – Η καταγγελία τους στην Αστυνομία

Πολύ ακριβά πλήρωσαν την έξοδο τους για ποτό σε νυχτερινό κέντρο της Αγίας Νάπας δυο τουρίστριες από την Ρωσία.

Συγκεκριμένα οι δύο τουρίστριες, ηλικίας 33 και 32 χρόνων, ανέφεραν ότι γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα της Κυριακής 4/6 μετέβησαν για διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο στην Αγία Νάπα και τοποθέτησαν τις τσάντες τους στο μπαρ του κλαμπ.

Οι γυναίκες κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι μεταξύ των ωρών 02:00 – 03:30 που βρίσκονταν στο κέντρο διασκέδασης άγνωστοι έκλεψαν τις τσάντες τους.

Η μία τσάντα, αξίας 6 χιλιάδων ευρώ, περιείχε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ σε μετρητά και διάφορα καλλυντικά ασήμαντης χρηματικής αξίας.

Η δεύτερη τσάντα, που ήταν επίσης επώνυμη αξίας 300 ευρώ, περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 600 ευρώ και διάφορα καλλυντικά ασήμαντης αξίας.

Η αξία των κλαπέντων σύμφωνα με τις παραπονούμενες ανέρχεται στις επτά περίπου χιλιάδες ευρώ.

Τα κλαπέντα δεν καλύπτονται από ασφάλεια έναντι κλοπής. Η Αστυνομία παρέλαβε τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης του νυχτερινού κέντρου για περαιτέρω εξετάσεις.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



«Ανατολίτικο παζάρι»  στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Καθοριστική θεωρείται η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άγκυρα, τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top