ΛΑΡΝΑΚΑ: 35χρονος έριξε γλάστρα σε Αστυνομικό της ΥΚΑΝ για να γλυτώσει την έρευνα – Τον έστειλε στο Νοσοκομείο

ΛΑΡΝΑΚΑ: 35χρονος έριξε γλάστρα σε Αστυνομικό της ΥΚΑΝ για να γλυτώσει την έρευνα – Τον έστειλε στο Νοσοκομείο

Επίθεση εναντίον Αστυνομικού διερευνά η Αστυνομία μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 13/6 στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, μέλη της ΥΚΑΝ προσπαθώντας να διενεργήσουν έρευνα σε διαμέρισμα που διαμένει 35χρονος δέχτηκαν επίθεση από τον ίδιο που κατάφερε να τραυματίσει και ένα από τα μέλη της Δύναμης.

Συγκεκριμένα του έριξε γλάστρα και τον έστειλε χτυπημένο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου και του έγινε συρραφή στο τραύμα του.

Μετά το επεισόδιο ο 35χρονος συνελήφθη και αναμένεται την Τετάρτη 14/6 να οδηγηθεί ενώπιον του Επ. Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η δημόσια τοποθέτηση ΠτΔ μετά την διάσκεψη Σ. Αγγελλίδη - «Ξεφεύγει του θεσμικού πλαισίου...»

Η δημόσια τοποθέτηση ΠτΔ μετά την διάσκεψη Σ. Αγγελλίδη - «Ξεφεύγει του θεσμικού πλαισίου...»

Αυτή η Κυβέρνηση είναι η πρώτη που στα 65 χρόνια ύπαρξης της Κυπριακής Δημοκρατίας τόλμησε, παρά τις αντίθετες απόψεις κάποιων συμπεριλαμβανομένων και κάποιων στη Νομική Υπηρεσία, να προχωρήσει με τον διαχωρισμό της Νομικής Υπηρεσίας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.