ΠΑΡΑ-THEMA

ΚΥΠΡΟΣ: Βγήκε «τσάρκα» με το σκουτεράκι – Άφησε όμως το μικρό παιδί απροστάτευτο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Βγήκε «τσάρκα»  με το σκουτεράκι – Άφησε όμως το μικρό παιδί απροστάτευτο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βόλτα με την μικρού κυβισμού μοτοσικλέτα της έκανε γυναίκα με μικρό παιδί, χωρίς να φέρει προστατευτικό κράνος το αγόρι.

Φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, δείχνει μια γυναίκα και ένα μικρό αγόρι να ταξιδεύουν με μια μικρού κυβισμού μοτοσικλέτα στην Κύπρο.

Το παράδοξο του όλου γεγονότος είναι πως ενώ η γυναίκα φέρει – πολύ σωστά – το προστατευτικό της κράνος, το ίδιο δεν ισχύει και για το μικρό παιδί.

Έτσι ο μικρός μένει «ξεκρέμαστος» σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος. 

Ατύχημα το οποίο ο κάθε άνθρωπος απεύχεται, όμως δυστυχώς είναι συχνό φαινόμενο στους δρόμους της Κύπρου, ειδικά σε μικρού αλλά και μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτες.

Είναι γνωστό πως οι οδηγοί, πολλές φορές, άθελά τους δεν υπολογίζουν τις μοτοσικλέτες, με αποτέλεσμα όσο προσεκτικοί και να είναι οι μοτοσικλετιστές, να είναι επιρρεπείς σε ατυχήματα. 

Η ασφάλεια των μικρών παιδιών, ισχύει όχι μόνο για τις μοτοσικλέτες, αλλά και για τα αυτοκίνητα. Ασφάλεια που πολλές φορές οι γονείς ξεχνούν, αφήνοντας τα μικρά παιδιά τους το ανάλογο κάθισμα ή και χωρίς ζώνη ασφαλείας.

Είναι καλό και σωστό οι ενήλικες να έχουν περισσότερη «έγνοια» τα μικρά παιδιά και να τα προστατεύουν σαν κόρη οφθαλμού.

Δείτε την φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top