ΛΑΡΝΑΚΑ: 12χρονο αγόρι λείπει από την οικία του – Αν τον δείτε επικοινωνήστε άμεσα με την Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: 12χρονο αγόρι λείπει από την οικία του – Αν τον δείτε επικοινωνήστε άμεσα με την Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την βοήθεια των πολιτών ζητά η Αστυνομία για εντοπισμό του 12χρονου Goatsa Sebastian Petricior.

Με ανακοίνωσή της η Αστυνομία Κύπρου ζητά τη βοήθεια του κοινού, για εντοπισμό του Goatsa Sebastian Petricior, 12 ετών, από τη Ρουμανία, ο οποίος απουσιάζει από το σπίτι του στη Λάρνακα, από τις πρωινές ώρες της Κυριακής 18 Ιουνίου, 2017.  
 
Ο 12χρονος περιγράφεται ως εύσωμης σωματικής διάπλασης, ύψους 1.50μ., με καστανόξανθα κοντά μαλιά.
 
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060, με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Εξαφανίστηκε και πάλι από το σπίτι του ο 12χρονος – Σε συναγερμό ξανά οι Αρχές

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE