LIFESTYLE

Τελικά οι Μαχητές «έδωσαν» την Σάρα! Βγήκε από το Survivor ακριβώς όπως μπήκε! VIDEO

Τελικά οι Μαχητές «έδωσαν» την Σάρα! Βγήκε από το Survivor ακριβώς όπως μπήκε! VIDEO

Υποψήφιοι προς αποχώρηση κλασικά ο Αγγελόπουλος και ο Σπαλιάρας , μαζί με τις δύο γυναίκες του reality επιβίωσης.

Το τελευταίο της βράδυ στο Survivor πέρασε η Σάρα Εσκενάζυ, η οποία από την Τετάρτη, 21/6, εγκατάλειψε το ριάλιτι επιβίωσης. Μπορεί να έλαβε μόνο μία ψήφο από την κάλπη, ωστόσο ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έχοντας ατομική ασυλία αναγκαστικά την ψήφισε, αφού το δίλημμα του ήταν ανάμεσα στον καλό του φίλο Κώστα Αναγνωστόπουλο και στην μοναδική παίκτρια των Μαχητών.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν οι δύο πρώτοι υποψήφιοι που βγήκαν από την κάλπη με τρεις ψήφους ο καθένας. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Μάριος Ιωαννίδης, λόγω της ατομικής ασυλίας, έθεσαν υποψήφιους τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη Σάρα Εσκενάζυ.

Ωστόσο η Σάρα έφυγε από το Survivor με χαμόγελο, όπως μπήκε μέσα και όπως αντιμετώπισε τις καλές, αλλά και τις κακές στιγμές στο reality όλους αυτούς τους μήνες της παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο. 

Τα τελευταία της λόγια:«Χαμογελάω γιατί είναι ένα παιχνίδι που το ευχαριστήθηκα. Έχω τρομερές εμπειρίες, εντάσεις, όμορφες αναμνήσεις. Γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους, ο καθένας με τον χαρακτήρα του. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη αν έχω στεναχωρήσει κάποιον. Δεν είχα ποτέ κάποια στρατηγική γιατί δεν είμαι άνθρωπος της στρατηγικής, δεν το έχω αυτό. Σε κάθε παιχνίδι έμπαινα με την ψυχή μου, με το χαμόγελό μου…», είπε μεταξύ άλλων η Σάρα Εσκενάζυ.

Δείτε στο βίντεο τι είπε η Σάρα Εσκενάζυ λίγο πριν αποχωρήσει από το Survivor…

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top