ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Βίασαν 17χρονη μαθήτρια που νοσηλευόταν στην εντατική στην Κανπούρ - VIDEO

Φρίκη: Βίασαν 17χρονη μαθήτρια που νοσηλευόταν στην εντατική στην Κανπούρ - VIDEO

Μάχες σώμα με σώμα έδωσαν κάτοικοι στην πόλη Κανμπούρ του κρατιδίου Ουτάρ Πραντές στην Ινδία με αστυνομικούς κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων έξω από το νοσοκομείο Τζαγκρίτι, όπου μια έφηβη μαθήτρια, η οποία νοσηλευόταν στην εντατική φέρεται να βιάστηκε από νοσηλευτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 17χρονη Ακάνσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού έχασε τις αισθήσεις της μετά από ένα πάρτι.

Η ίδια υποστήριξε ότι ένας βοηθός νοσοκόμου τη νάρκωσε και τη βίασε το βράδυ που νοσηλευόταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου.

«Αφού με πήγαν στην εντατική η μητέρα μου, μου άλλαξε τα ρούχα. Αργά το βράδυ ο βοηθός νοσοκόμου ήρθε και μου είπε ότι έπρεπε να αλλάξω ρούχα γιατί ήταν βρεγμένα. Του είπα να φωνάξει μια νοσοκόμα ή τη μητέρα μου, αλλά αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν υπήρχε διαθέσιμη νοσοκόμα κι ότι η μητέρα μου είχε επιστρέψει στο πάρτι κι ο πατέρας μου πήγε να φέρει φάρμακα. Τότε με πήγε στο μπάνιο και μου είπε να μην τον ντρέπομαι. Αναγκάστηκα να αλλάξω ρούχα μπροστά του. Μετά μου είπε να βγάλω και τη μπλούζα κι άρχισα να την ξεκουμπώνω. Έτρεξα στο κρεβάτι μου κι εκείνος έφυγε τρέχοντας. Ο βοηθός νοσοκόμου ξανάρθε λίγο αργότερα και μου έκανε μια ένεση που με έριξε σε βαθύ ύπνο. Εκμεταλλεύτηκε την περίσταση και με βίασε. Ένιωθα ότι κάτι κακό συνέβαινε, αλλά δεν μπορούσα να αντιδράσω γιατί ήμουν υπό την επήρεια του φαρμάκου», είπε το κορίτσι στην αστυνομία.

Μάλιστα ο πατέρας της κατέθεσε ότι εκείνο το βράδυ δεν τον άφησαν να δει την κόρη του.

«Το πρωί μπήκα δια της βίας στην εντατική, κι όταν είδα πώς ήταν τα ρούχα της κόρης μου κατάλαβα ότι κάτι έτρεχε. Την ταρακούνησα μέχρι που ξύπνησε και άρχισε μέσα σε αναφιλητά να μου εξιστορεί τι συνέβη», είπε.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστη η ταυτότητα του δράστη, όμως η είδηση αυτή ήταν αρκετή για να ξεσπάσουν εκτεταμένα επεισόδια έξω από το νοσοκομείο.

Το οργισμένο πλήθος επιχείρησε να μπει μέσα στο νοσοκομείο και όταν οι αστυνομικοί μπήκαν μπροστά τα αίματα άναψαν και άρχισαν οι βιαιοπραγίες και από τις δύο πλευρές.

Σε βίντεο μάλιστα που κυκλοφορεί στο YouTube φαίνεται διαδηλωτές να περικυκλώνουν έναν αστυνομικό και να του επιτίθενται με γροθιές και κλωτσιές. 

Από Star.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top