Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου το Σάββατο 24/6

Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου το Σάββατο 24/6

Κλειστό θα είναι το προσεχές Σάββατο το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου, από τον κυκλικό κόμβο Αναρίτας μέχρι τον κόμβο των Κουκλιών, σε μήκος 6χλμ. περίπου.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, αναφέρει ότι το συγκεκριμένο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου θα είναι κλειστό μεταξύ των ωρών 14:00 – 20:00, ενώ κατά τη διάρκεια της πιο πάνω περιόδου θα είναι κλειστές και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας από Πάφο προς Λεμεσό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Πάφου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE