LIFESTYLE

Δάκρυσε η Μαρία Κορτζιά! Αποκάλυψε λεπτομέρειες για την πρόταση γάμου και τα μελλοντικά σχέδια με τον Πιέρο Σωτηρίου - VIDEO

Δάκρυσε η Μαρία Κορτζιά! Αποκάλυψε λεπτομέρειες για την πρόταση γάμου και τα μελλοντικά σχέδια με τον Πιέρο Σωτηρίου - VIDEO

Την τελευταία(;) της συνέντευξη πριν αναχωρήσει για την Κοπεγχάγη παραχώρησε την Πέμπτη 22/6 η Μαρία Κορτζιά η οποία βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής «Όλα Για Σένα» και άνοιξε την καρδιά της στην φίλη της Κωνσταντίνα Ευρυπίδου.

Η καλλονή από τη Λευκωσία αποκάλυψε πολλά από τα μελλοντικά τους σχέδια ενώ αναφέρθηκε και στην «πιο ωραία μέρα της ζωής της»  όπως την χαρακτήρισε, όταν ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ της έκανε πρόταση γάμου.

Στη συνέχεια μίλησε και για το πώς φαντάζεται το γάμο της, λέγοντας ότι κάνει κάποια σχέδια για αυτή την μέρα την οποία έχει φανταστεί από μικρή. Τόνισε όμως πως δεν έχουν ακόμα ορίσει ημερομηνία.

Μέσω skype φιλοξενήθηκε και η μητέρα της Χαρούλα Κορτζιά που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Μαρία και τον Πιέρο τον οποίο χαρακτήρισε κάτι περισσότερο από γιο της.

Η παρουσιάστρια αλλά και η Μαρία Κορτζιά δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους και ήταν εμφανέστατα επηρεασμένες μετά την κουβέντα τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top