ΠΑΦΟΣ: 17χρονοι ζητούσαν από 16χρονο χρήστη ναρκωτικών 1800 ευρώ για το «πράμα» που του πούλησαν – Απειλούσαν να κάνουν κακό στον ίδιο και την οικογένεια του

ΠΑΦΟΣ: 17χρονοι ζητούσαν από 16χρονο χρήστη ναρκωτικών 1800  ευρώ για το «πράμα» που του πούλησαν – Απειλούσαν να κάνουν κακό στον ίδιο και την οικογένεια του

Διατάγματα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εναντίον των δύο 17χρονων που συνελήφθησαν την Παρασκευή 23/6 για την υπόθεση της απαίτησης περιουσίας με απειλή και για υπόθεση ναρκωτικών.

Εναντίον τους διερευνάται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου υπόθεση απαίτησης χρημάτων με σκοπό την κλοπή και συνωμοσίας και από την ΥΚΑΝ υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Σημειώνεται πως για την ίδια υπόθεση τελούν υπό διήμερη κράτηση από χθες ο  16χρονος χρήστης και παραπονούμενος, αλλά και ένας 20χρονος.

Εναντίον του 20χρονου επίσης διερευνάται υπόθεση απαίτησης χρημάτων με σκοπό την κλοπή και συνωμοσίας και από την ΥΚΑΝ υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια. Εναντίον του 16χρονου διερευνάται υπόθεση κατοχής με σκοπό την προμήθεια .

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης,  της Πέμπτη 22/6  προσήλθε στα Γραφεία της ΥΚΑΝ Πάφου 19χρονη από την Πάφο, μαζί με τον 16χρονο αδερφό της και τον πατέρα τους, και ανέφερε ότι την ίδια ημέρα δέχτηκε απειλές, μέσω τηλεφώνου τόσο αυτή όσο και  ο αδερφός της από άγνωστο τους πρόσωπο.

Φέρεται να ανέφερε ότι ο λόγος είναι ότι ο 16χρονος χρωστά στον άγνωστο που τους έχει απειλήσει, χρηματικό ποσό 1.800 ευρώ το οποίο προήλθε από αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Ο 16χρονος ανέφερε στις ανακριτικές αρχές ότι πριν ένα μήνα περίπου έχει προμηθευτεί κάνναβη από συγκεκριμένο 17χρονο, όπως επίσης και από κάποιο άλλο 17χρονο ο οποίος συνοδευόταν από τον 20χρονο.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE