ΠΑΦΟΣ: 17χρονοι ζητούσαν από 16χρονο χρήστη ναρκωτικών 1800 ευρώ για το «πράμα» που του πούλησαν – Απειλούσαν να κάνουν κακό στον ίδιο και την οικογένεια του

ΠΑΦΟΣ: 17χρονοι ζητούσαν από 16χρονο χρήστη ναρκωτικών 1800  ευρώ για το «πράμα» που του πούλησαν – Απειλούσαν να κάνουν κακό στον ίδιο και την οικογένεια του

Διατάγματα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εναντίον των δύο 17χρονων που συνελήφθησαν την Παρασκευή 23/6 για την υπόθεση της απαίτησης περιουσίας με απειλή και για υπόθεση ναρκωτικών.

Εναντίον τους διερευνάται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου υπόθεση απαίτησης χρημάτων με σκοπό την κλοπή και συνωμοσίας και από την ΥΚΑΝ υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Σημειώνεται πως για την ίδια υπόθεση τελούν υπό διήμερη κράτηση από χθες ο  16χρονος χρήστης και παραπονούμενος, αλλά και ένας 20χρονος.

Εναντίον του 20χρονου επίσης διερευνάται υπόθεση απαίτησης χρημάτων με σκοπό την κλοπή και συνωμοσίας και από την ΥΚΑΝ υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια. Εναντίον του 16χρονου διερευνάται υπόθεση κατοχής με σκοπό την προμήθεια .

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης,  της Πέμπτη 22/6  προσήλθε στα Γραφεία της ΥΚΑΝ Πάφου 19χρονη από την Πάφο, μαζί με τον 16χρονο αδερφό της και τον πατέρα τους, και ανέφερε ότι την ίδια ημέρα δέχτηκε απειλές, μέσω τηλεφώνου τόσο αυτή όσο και  ο αδερφός της από άγνωστο τους πρόσωπο.

Φέρεται να ανέφερε ότι ο λόγος είναι ότι ο 16χρονος χρωστά στον άγνωστο που τους έχει απειλήσει, χρηματικό ποσό 1.800 ευρώ το οποίο προήλθε από αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Ο 16χρονος ανέφερε στις ανακριτικές αρχές ότι πριν ένα μήνα περίπου έχει προμηθευτεί κάνναβη από συγκεκριμένο 17χρονο, όπως επίσης και από κάποιο άλλο 17χρονο ο οποίος συνοδευόταν από τον 20χρονο.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE