ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Τελικά ήταν κλεμμένα κινητό και ipad που βρέθηκαν στη κατοχή 19χρονων – Παραμένουν υπό κράτηση

ΠΑΦΟΣ:  Τελικά ήταν κλεμμένα κινητό και ipad  που βρέθηκαν στη κατοχή 19χρονων – Παραμένουν υπό κράτηση

Επανασυνελήφθησαν οι δύο 19χρονοι που τελούν υπό τριήμερη κράτηση για την υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας με νέα εντάλματα σύλληψης για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξη και κλοπή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το ipad και το κινητό τηλέφωνο που  βρέθηκαν στο όχημα των δύο νεαρών διαπιστώθηκε ότι είναι κλοπιμαία από διαρρήξεις δύο δωματίων ξενοδοχείου στην Γεροσκήπου που διεπράχθησαν την 19η Ιουνίου του 2017.

Οι δύο 19χρονοι είχαν συλληφθεί αρχικά όταν κατόπιν ελέγχου στο όχημα τους ανευρέθηκαν ένα ipad και ένα κινητό τηλέφωνο .

Ανακρινόμενοι οι δύο δεν έδωσαν στις ανακριτικές αρχές ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πως ανευρέθηκαν στην κατοχή τους τα πιο πάνω αντικείμενα. 

Η Αστυνομία  Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις για πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top