Πανικός στο Κάβο Γκρέκο: Καταδίωξη τριών προσώπων που «ενοχλούσαν» αυτοκίνητα - Δύο εκ των οποίων Λεμεσιανοί - Αναζητείται ο τρίτος

Πανικός στο Κάβο Γκρέκο: Καταδίωξη τριών προσώπων που  «ενοχλούσαν» αυτοκίνητα  - Δύο εκ των οποίων Λεμεσιανοί - Αναζητείται ο τρίτος

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου μετέβησαν την Κυριακή 25/6 το απόγευμα σε περιοχή του Κάβο Γκρέκο, μετά από καταγγελία ότι άγνωστα πρόσωπα προσπαθούσαν να ξεκλειδώσουν αυτοκίνητα τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα στην περιοχή.

Σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, πρόσωπο συγκεκριμένης περιγραφής, κατάφερε να ξεκλειδώσει ένα αυτοκίνητο και θεάθηκε να ψάχνει στο εσωτερικό του. Σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία, μαζί με τον πιο πάνω, βρίσκονταν άλλα δύο πρόσωπα.

Τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τα πιο πάνω πρόσωπα, τα οποία μόλις έγιναν αντιληπτοί, προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας.

Ανακόπηκαν οι δύο εκ των τριών όπου σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του ενός το χρηματικό ποσό των €9,664 και στο δεύτερο το χρηματικό ποσό των €57 σε κέρματα.  Οι πιο πάνω δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις όσο αφορά τα χρηματικά ποσά και συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων. Πρόκειται για 22χρονο και 39χρονο και οι δύο κάτοικοι της επαρχίας Λεμεσού, ενώ συνεχίζονται οι εξετάσεις προς εντοπισμό του τρίτου προσώπου.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE