ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 69χρονο φοροφυγά

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 69χρονο φοροφυγά

Σύλληψη 69χρονου εναντίον του οποίου εκκρεμεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη την Δευτέρα 26/6 και τέθηκε υπό κράτηση 69χρονος, εναντίον του οποίου εκκρεμεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις αρχές Ευρωπαϊκής Χώρας, για έκτιση ποινής φυλάκισης επτά ετών, για αδικήματα φοροδιαφυγής, που διαπράχθηκαν τα έτη 2005 και 2006.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις ενώ όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πρόκειται για Ελλαδίτη ο οποίος και αναμένεται να εκδοθεί στη χώρα καταγωγής του για ανάλογο χειρισμό της υπόθεσης.
  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Άλμα επί Γκοντό*

Άλμα επί Γκοντό*