ΠΑΦΟΣ: 20χρονος εισέβαλε σε Νοσοκομείο οπλισμένος – Ήθελε να του δώσουν υποκατάστατο ναρκωτικών

ΠΑΦΟΣ: 20χρονος εισέβαλε σε Νοσοκομείο οπλισμένος – Ήθελε να του δώσουν υποκατάστατο ναρκωτικών

Υπό σύλληψη τέθηκε ο 20χρονος από την Πάφο, ο οποίος εισήλθε ετσιθελικά σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στις 17 Ιουνίου 2017 ζητώντας να του δοθεί υποκατάστατο ναρκωτικών υπό την απειλή όπλου.

Η Αστυνομία εντόπισε το νεαρό το πρωί της Τρίτης 27/6 Ιουνίου, ενώ εναντίον εξετάζεται υπόθεση απειλής με όπλο, αλλά και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 20χρονος εισήλθε το Σάββατο 17/6 σε Ιδιωτικό Νοσοκομείο της Πάφου και με την απειλή πιστολιού ζητούσε από το προσωπικό να του δώσουν το φάρμακο Oxycontin, το οποίο θεωρείται υποκατάστατο ναρκωτικών.

Διαβάστε περισσότερα στον επίσημο συνεργάτη μας στην Πάφο: Farosonair.com
 

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE