Νέα συνεργασία για Βάτερμαν!

Νέα συνεργασία για Βάτερμαν!

Ο Ολλανδός τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ, Μπόι Βάτερμαν, ανακοίνωσε ότι πλέον θα αποκρούει με γάντια της RG.
Αναλυτικά το μήνυμα του:
«I’m Happy to announce that from today i’m part of team RG» («είμαι χαρούμενος από τη σημερινή συμφωνία που είμαι μέλος της ομάδας RG»), έγραψε στα social media o Ολλανδός κίπερ του ΑΠΟΕΛ, με τους εκπροσώπους της εταρείας RG να απαντούν:

«Welcome to our Team Boy! We wish you the best with RG in your hands! Top keeper with Top gloves! Born to be a keeper» («καλώς ήρθες στην ομάδα μας Μπόι! Σου ευχόμαστε τα καλύτερα με τα γάντια RG στα χέρια σου! Οι κορυφαίοι τερματοφύλακες με τα κορυφαία γάντια! Γεννημένος τερματοφύλακας»).


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE