ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ήρθαν για διακοπές και τους ξάφρισε 25χρονος – Τους άφησε απένταρους στην Κύπρο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ήρθαν για διακοπές και τους ξάφρισε 25χρονος – Τους άφησε απένταρους στην Κύπρο

ός ηλικίας 25 χρόνων από τη Ξυλοτύμπου, αφαίρεσε και έκλεψε από δωμάτιο ξενοδοχείου στη Λάρνακα, όπου διέμεναν ζεύγος αλλοδαπών, το χρηματοκιβώτιο εντός του οποίου υπήρχαν διαβατήρια, χρήματα και χρυσαφικά. Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες βράδυ καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από ζεύγος αλλοδαπών, από Μολδαβία και Λίβανο, ότι μεταξύ των ωρών 12 το μεσημέρι της 9ης Ιουλίου και 11 το πρωί της 10ης του μήνα, άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμεναν στη Λεωφόρο Αθηνών στη Λάρνακα και με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν και έκλεψαν το χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν στο ερμάρι. Μέσα στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν δύο διαβατήρια Μολδαβίας, ένα διαβατήριο Λιβάνου, το χρηματικό ποσό των 3,200 δολαρίων Αμερικής, άγνωστο ποσό σε Μολδαβικά LEU, ένα χρυσό γυναικείο βραχιόλι αξίας 400 ευρώ, ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια αξίας 150 δολαρίων, δύο γυναικεία πορτοφόλια και ένα ανδρικό άρωμα. Μέλη του ΤΑΕ μετέβησαν στη σκηνή και από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε οι δράστες εισήλθαν στο δωμάτιο από την μπαλκονόπορτα του δωματίου η οποία ήταν κλειστή αλλά απασφάλιστη. Επίσης διαπιστώθηκε ότι οι δράστες πέτυχαν πρόσβαση στο μπαλκόνι του δωματίου από την ταράτσα του ξενοδοχείου. Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας ηγέρθηκαν υποψίες εναντίον ού ηλικίας 25 ετών από την Ξυλοτύμπου, ο οποίος ανακρινόμενος παραδέχθηκε την διάπραξη των αδικημάτων. Με γραπτή συγκατάθεση του, η Αστυνομία προέβη σε έρευνα στο σπίτι του και παρέδωσε μέρος των κλοπιμαίων, ενώ προέβη σε υποδείξεις σκηνών όπου τα μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια. Σε θεληματική του κατάθεση ο ός παραδέχθηκε την διάπραξη των αδικημάτων και  συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος. Αργότερα την Τρίτη 11/07 ο 25χρονος θα κατηγορηθεί γραπτώς και θα αφεθεί ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου. Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top