Πρεμιέρα για Πιέρο και Κοπεγχάγη με ισοπαλία…

Πρεμιέρα για Πιέρο και Κοπεγχάγη με ισοπαλία…

Ο Πιέρος Σωτηρίου μπορεί να μην ξεκίνησε το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Άλμποργκ, ως βασικός όμως ο Νορβηγός τεχνικός πέρασε τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ ως αλλαγή στο 62ο λεπτό στην θέση του σκόρερ της ομάδας.

Φυσικά ο διεθνής Κύπριος επιθετικός και η ομάδα στο πρώτο ματς της σεζόν στο Δανέζικο πρωτάθλημα δεν ευτύχησαν να πανηγυρίσουν το πρώτο τρίποντο της χρονιάς, καθώς στα τελευταία στάδια του αγώνα δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης.

Για την ιστορία του αγώνα ο Σανταντέρ άνοιξε το σκορ στο «Telia Parken», στο 39ο λεπτό, όμως η Κοπεγχάγη στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 90+4 δέχθηκε το γκολ και την ισοφάριση από τον Blaabjerg Jacok.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE