ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Με πολλαπλά κατάγματα πλευρών και θλάσεις στα ζωτικά όργανα νοσηλεύεται ο άτυχος 37χρονος

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Με πολλαπλά κατάγματα πλευρών και θλάσεις στα ζωτικά όργανα νοσηλεύεται ο άτυχος 37χρονος

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, 37χρονος κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος τραυματίστηκε την Τρίτη 18/7 σε τροχαίο, που συνέβη στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ατύχημα συνέβη γύρω στις 18:00 μ.μ. το απόγευμα της Τρίτης 18/7, στην οδό Ιαπετού, στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέο σοβαρό τροχαίο με πεζό – Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, στην προσπάθεια 25χρονου οδηγού αυτοκινήτου, να αποφύγει σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο, εισήλθε με το όχημά του, σε ανοιχτό χώρο στάθμευσης, με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και στη συνέχεια να παρασύρει και να τραυματίσει τον 37χρονο, ο οποίος βρισκόταν πεζός στο χώρο στάθμευσης. Το αυτοκίνητο του 25χρονου, συνέχισε την πορεία του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε άλλα δύο αυτοκίνητα. Ο 37χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει πολλαπλά κατάγματα πλευρών, κάταγμα αυχένα, κάταγμα οσφυικής μοίρας σπονδύλου, πολλαπλά κατάγματα στα πόδια, θλάση ύπατος, θλάση πνεύμονα και αιμάτωμα νεφρού. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του θεωρείται σοβαρή αλλά σταθερή. Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

«Πρεμιέρα» με παρατράγουδα για την εξεταστική περίοδο - Οι καταγγελίες για το γραπτό

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας



Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Στο Κυπριακό, στο μεταναστευτικό και στο θέμα του πορίσματος της έρευνας για τον Ακάμα αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top