Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου - Τραυματίας οδηγός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο - Κλειστή η αριστερή λωρίδα

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου - Τραυματίας οδηγός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο - Κλειστή η αριστερή λωρίδα

Λόγω τροχαίου ατυχήματος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, παρά την έξοδο Νοσοκομείου Λεμεσού, η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας προς Πάφο, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας 24/7, οδηγός φορτηγού, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε πλαϊνό κιγκλίδωμα, ενώ κατά την ακινητοποίησή του, δεύτερο όχημα προσέκρουσε στο πίσω μέρος του φορτηγού. Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, που κτύπησε στο πίσω μέρος του φορτηγού, τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο. Στην περιοχή παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση και ως εκ τούτου, οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί. Καλούνται επίσης να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν βρίσκεται απλώς σε προεκλογική περίοδο. Βρίσκεται σε φάση υπαρξιακής δοκιμασίας. Το κόμμα που για χρόνια καθορίζει τον ρυθμό της πολιτικής ζωής, σήμερα παλεύει με εσωτερικές αντιθέσεις, διαρροές ψηφοφόρων, σκιές από δικαστικές υποθέσεις και μια εμφανή δυσκολία επαναπροσδιορισμού του ρόλου του, στην αντιπολίτευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE