ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Μαλάς και την «είπε» στην ηγεσία του ΑΚΕΛ – «Η κοινωνία πλέον θέλει να έχει λόγο...» - VIDEO

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Μαλάς και την «είπε» στην ηγεσία του ΑΚΕΛ – «Η κοινωνία πλέον θέλει να έχει λόγο...» - VIDEO

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλο του, ούτε προσπάθησε να θωπεύσει πολιτικά την ηγεσία του ΑΚΕΛ, ο εν δυνάμει υποψήφιος του κόμματος, Σταύρος Μαλάς, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη  για τις Προεδρικές του ’18.

Του Τάσου Χριστοδούλου  Ερωτηθείς από τον Πάρη Ποταμίτη, αν ο ίδιος νιώθει ενοχλημένος επειδή ήταν η δεύτερη επιλογή του ΑΚΕΛ ανέφερε, «έγινε μεγάλη συζήτηση και γύρω από το δικό μου όνομα, ειδικά στην κοινωνία. Αυτή η διαδικασία αν έχει κάτι σημαντικό να μας μάθει όλους, είναι ότι οι πολίτες έχουν λόγο». Ο παρουσιαστής αντιλαμβανόμενος το υπονοούμενο, επανήλθε, λέγοντας, «εννοείται ότι οι πολίτες επέβαλαν στο ΑΚΕΛ, να επιλέξουν εσάς;». Ο κ. Μαλάς απάντησε ως εξής: «Υπήρχε ένας προβληματισμός. Αυτό νομίζω δεν μπορεί κανείς να το αρνηθεί. Υπήρχε ένας ευρύτερος προβληματισμός στη βάση του ΑΚΕΛ και ένας προβληματισμός σε επίπεδο ηγεσίας. Αυτός ο προβληματισμός οδήγησε στη νέα απόφαση». Ο εν δυνάμει υποψήφιος του ΑΚΕΛ προχώρησε κι ένα βήμα παρακάτω μιλώντας για αποφάσεις που επιβάλλονται από τα πάνω προς τα κάτω και "δεν λειτούργησαν στο να δώσουν πρόοδο και προοπτική", φωτογραφίζοντας την υπόθεση Μάικ Σπανού. Μέσα από την συνολική παρουσία του κ. Μαλά στο ΡΙΚ, αυτό που μπορεί να εξαχθεί ως ένα πρώτο συμπέρασμα, είναι η αυτοπεποίθηση ενός ανθρώπου ο οποίος νιώθει ότι είναι ο εκλεκτός της κοινωνίας και όχι μιας μικρής ομάδας στην ηγεσία του κόμματος. Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top