ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τρίτος «καβαλιέρος» στο «χορό» των τηλεοπτικών δικαιωμάτων – Δυναμικά η Cablenet - Η Cyta συζητά με ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση

Τρίτος «καβαλιέρος» στο «χορό» των τηλεοπτικών δικαιωμάτων – Δυναμικά η Cablenet - Η Cyta συζητά με ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση

Αλλάζει το σκηνικό στα τηλεοπτικά δικαιώματα των κυπριακών ομάδων, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», η Cablenet φαίνεται να θέλει να μπει δυναμικά στο χορό των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ΑΠΟΕΛ και Cablenet βρίσκονται σε συζητήσεις για αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των πρωταθλητών Κύπρου από το 2019, ενώ έχει ήδη υπογραφεί συμφωνία με την ομάδα του Ερμή για την περίοδο 2019-2024. Ακόμα η Cablenet, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο εμπορικός διευθυντής της εταιρίας Περικλής Θεοδωρίδης ανέφερε ότι η Cablenet βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις και με άλλες ομάδες του κυπριακού πρωταθλήματος σε μια προσπάθεια να πέσουν οι υπογραφές με όσες περισσότερες ομάδες είναι εφικτό. Συγκεκριμένα, εκτός του ΑΠΟΕΛ, η Ανόρθωση και η ΑΕΛ αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους με την ΚΟΠ TV, γεγονός που φαίνεται να κάνει την Cablenet να γλυκοκοιτάζει μια ενδεχόμενη συνεργασία. Στη «πίστα» των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, η Primetel που έκλεισε ήδη συμφωνία με Ομόνοια και ΑΕΚ για τη περίοδο 2019-2023, ενώ «φλερτάρει» όπως φαίνεται και με άλλες τρεις ομάδες που δεν έχουν συμφωνήσει με την ΚΟΠ TV. Πάντως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η CYTA βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση και ΑΕΛ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top