ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟYΣ: «Εν σου διώ τίποτε ρε μπ…» - «Μόλις εφκήκα που την φυλακή τζιαι εννα σε έβρω αύριο να σε κρούσω…»

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟYΣ: «Εν σου διώ τίποτε ρε μπ…» - «Μόλις εφκήκα που την φυλακή τζιαι εννα σε έβρω αύριο να σε κρούσω…»

Απειλές, μια κουτουλιά κατά αστυνομικού, κλωτσιές στο περιπολικό και υβρεολόγιο χειρίστου είδους, εκτόξευσε 36χρονος από τη Λάρνακα τα ξημερώματα της Τετάρτης 26/7 σε μέλη της Τροχαίας.

Ο 36χρονος αρνήθηκε να σταματήσει αρχικά σε τροχονονικό έλεγχο που διενεργούσαν μέλη της Τροχαίας γύρω στις 12:10 π.μ, στη Λεωφόρο Τάσσου Παπαδόπουλου, στη Λάρνακα. Ακολούθως τον εντόπισαν σε παρακείμενη οδό όπου στεκόταν έξω από το όχημα του. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Κύπριος οδηγός κουτούλησε αστυνομικό – Έβριζε και τους έφτυνε – Ζημιές και στο περιπολικό Όταν τον πλησίασαν οι αστυφύλακες, του ζητήθηκε όπως τους δώσει τα στοιχεία του. Ο ίδιος αρνήθηκε και εξύβρισε τον έναν εξ αυτών λέγοντας του, «εν σου διώ τίποτε ρε μπ…». Αμέσως συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της εξύβρισης. Μόλις του τοποθέτησαν τις χειροπέδες, ο ίδιος εκτόξευσε και απειλές, φωνάζοντας, «μόλις εφκήκα που την φυλακή τζιαι εννά σε έβρω αύριο να σε κρούσω τζιαι σένα τζιαι τα αυτοκίνητα σου μαζί σου». Ο ύποπτος συνέχισε με κλωτσιές εντός του περιπολικού, σπάζοντας το ταμπλό του αυτοκινήτου και προκαλώντας ζημιές στην οθόνη των καμερών και στο σύστημα κλιματισμού του οχήματος. Όταν έφτασε στα γραφεία της Τροχαίας Λάρνακας, επιτέθηκε στον ίδιο αστυνομικό που απειλούσε, ρίχνοντας του μια κουτουλιά στα δόντια τραυματίζοντας τον. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο εν λόγω ύποπτος είχε καταδικαστεί πριν από περίπου έναν χρόνο, για αδικήματα τραυματισμού, μαχαιροφορίας, εμπρησμού και κακόβουλης ζημιάς.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top