ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απειλούσαν διευθύντρια εταιρείας για 50 χιλιάδες ευρώ- Θα έκαναν κακό σ' αυτή και στην οικογένειά της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απειλούσαν διευθύντρια εταιρείας για 50 χιλιάδες ευρώ- Θα έκαναν κακό σ' αυτή και στην οικογένειά της

Στη σύλληψη 26χρονης κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εκβίασης και απαίτησης χρημάτων με σκοπό την κλοπή.

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε την Τετάρτη 26/7 στο ΤΑΕ Λεμεσού, από 35χρονη, διευθύντρια εταιρίας, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 25 και 26 Ιουλίου 2017, δέχθηκε απειλητικά μηνύματα στο κινητό της τηλέφωνο, από άγνωστο της τηλεφωνικό αριθμό. Σύμφωνα με την παραπονούμενη, μέσω των μηνυμάτων αυτών, ζητείτο από την 35χρονη να παραδώσει το χρηματικό ποσό των €50,000, ώστε να μην προκληθεί κακό στην ίδια ή την οικογένειά της. Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον της 26χρονης. Εναντίον της εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει της οποίας συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Tο ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top