ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τοποθέτηση Κεντρικών Φυλακών για τον θάνατο του 37χρονου: «Eκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας και συνάμα τον προβληματισμό μας...»

Τοποθέτηση Κεντρικών Φυλακών για τον θάνατο του 37χρονου: «Eκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας και συνάμα τον προβληματισμό μας...»

To τμήμα των φυλακών εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον θάνατο του 37χρονου κατάδικου, ο οποίος έσβησε ξαφνικά τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 11/8, στο κελί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Τραγική η ιστορία του 37χρονου Ραφάλ που πέθανε λίγες ώρες μετά τη φυλάκισή του – Δεν δήλωσε κανέναν… Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση: «Δυστυχώς τις πρώτες πρωινές ώρες βρέθηκε αναίσθητος στο κελί του Πολωνός 37χρονος κατάδικος από τους επί καθήκοντι δεσμοφύλακες.  Στη συνέχεια κλήθηκε ασθενοφόρο, ο ιατρικός λειτουργός των Φυλακών, η Αστυνομία και οι ιατροδικαστές όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Eκ πρώτης όψεως υπέστηκε ανακοπή καρδίας. Χτες 10/8/2017, ο 37χρονος Πολωνός συνελήφθηκε, καταδικάστηκε και μεταφέρθηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας στις Φυλακές για να εκτίσει ποινή φυλάκισης 15 ημερών για το αδίκημα της μέθης. Λόγω του ότι ο ίδιος στην προσωπική συνέντευξη κατά την εισαγωγή του στις Φυλακές δήλωσε ότι είναι αλκοολικός, εισήχθηκε στην πτέρυγα αυξημένης παρακολούθησης. Έχει ενημερωθεί η Πρεσβεία του και καταβάλλονται προσπάθειες για να εντοπιστούν συγγενείς του, ώστε να ενημερωθούν λόγω του ότι δεν έχει δηλώσει οποιοδήποτε οικείο πρόσωπο στην Κύπρο. Ως Τμήμα Φυλακών εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας και συνάμα τον προβληματισμό μας, ανεξάρτητα από το ποινικό αδίκημα, άνθρωποι που χρήζουν βοήθειας από ειδικά θεραπευτικά κέντρα, να καταλήγουν στη Φυλακή».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top