Η οικογένεια της Αγγλοκύπριας Σάφι Ρούσου που έχασε τη ζωή της στο Μάντσεστερ αναγκάζεται να πουλήσει το εστιατόριο της

Η οικογένεια της Αγγλοκύπριας Σάφι Ρούσου που έχασε τη ζωή της στο Μάντσεστερ αναγκάζεται να πουλήσει το εστιατόριο της

Βαρύ το χτύπημα της μοίρας για την οικογένεια Ρούσου που έχασε το κοριτσάκι της μετά την τρομοκρατική επίθεση στην συναυλία της Ariana Grande

Η οικογένεια της Σάφι Ρούσος, του νεότερου θύματος της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μάντσεστερ, αναγκάζεται να πουλήσει το κατάστημα τους.Η οικογένεια ελπίζει πως ο νέος ιδιοκτήτης θα ονομάσει το μαγαζί, γνωστό έως τώρα ως «The Plaice», σε «Saffie’s Plaice», προς τιμήν της οκτώ ετών κόρης τους που έχασε τη ζωή της στις 22 Μαΐου. Ο Σάφι ήταν το νεότερο θύμα της τρομοκρατικής επίθεση στοManchester Arena μετά από μια συναυλία Ariana Grande. Η μητέρα της, η οποία βρισκόταν μαζί της στη συναυλία, συνεχίζει να λαμβάνει ιατρική περίθαλψη. Image result for σαφι ρουσσου Μετά την επίθεση, εκατοντάδες πολίτες έβαλαν λουλούδια και ροζ μπαλόνια έξω από το «The Plaice». Σύμφωνα με τον φίλο της οικογένειας, Mike Swanson, η οικογένεια Ρούσος αποκαλύπτει πως η οικογένεια της Σάφι περνάει όλο και πιο δύσκολα. Ο Swanson, διατηρεί τη γειτονική επιχείρηση SOS Computing και βοηθά τον πατέρα του Σάφι με την πώληση του καταστήματος. Τον περασμένο μήνα, στα ένατα γενέθλια της Σάφι απελευθερώθηκαν εκατοντάδες μπαλόνια στην πόλη του Lancashire. Η κηδεία του Σάφι πραγματοποιήθηκε στο Μητροπολιτικό καθεδρικό ναό του Μάντσεστερ στις 26 Ιουλίου.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE