LIFESTYLE

Στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου ο Μάριος Πρίαμος; Τι απαντά η ξανθιά παρουσιάστρια!

Στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου ο Μάριος Πρίαμος; Τι απαντά η ξανθιά παρουσιάστρια!

Ερωτήθηκε για τον Μάριο Πρίαμο και πάλι η Κατερίνα Καινούργιου, χωρίς ωστόσο να η ίδια να προσπαθήσει να αποφύγει την απάντηση…

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη της ξανθιάς παρουσιάστριας η οποία δημοσιεύεται στο περιοδικό Tv Mania, ανάμεσα σε άλλα, ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο και για τον Μάριο Πρίαμο, λέγοντας μάλιστα ότι δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει γι’ αυτόν. Η Κατερίνα σχολίασε αρχικά ότι, «στην εκπομπή, σχολιάζαμε καθημερινά αποσπάσματα από το Survivor. Οι περισσότερες παρουσιάστριες, έδειξαν την προτίμησή τους στον Ντάνο. Εγώ τοποθετήθηκα ανοικτά υπέρ του Μάριου. Μου άρεσε και εξωτερικά αλλά και η συμπεριφορά του στο παιχνίδι. Αλλά, μέχρι εκεί. Κολακεύτηκε πολύ από τα όμορφα σχόλια που έκανε για μένα όταν τον γνώρισα από κοντά, εντυπωσιάστηκα από το πόσο γλυκό και ευγενικό παιδί είναι». Ωστόσο, ο δημοσιογράφος που χειρίστηκε την συνέντευξη, ρώτησε κατά πόσο ο Μάριος Πρίαμος θα βρεθεί σαν καλεσμένος στην εκπομπή της τη νέα σεζόν, με την παρουσιάστρια να απαντά «με μεγάλη χαρά θα τον ήθελα και στην πρώτη εκπομπή», ενώ η ερώτηση πήγε και ένα βήμα πιο κάτω, αν δηλαδή η Κατερίνα θα έβλεπε σε μια καρέκλα δίπλα της στο πάνελ τον Μάριο, για να απαντήσει «Λές; Θα είχε ενδιαφέρον, νομίζω!»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top