ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ενώπιον Δικαστηρίου ο 15χρονος και ο παππούς του που «έκοβαν» βόλτες με τον ανήλικο στο τιμόνι

Ενώπιον Δικαστηρίου ο 15χρονος και ο παππούς του που «έκοβαν» βόλτες με τον ανήλικο στο τιμόνι

Στο πλαίσιο τροχονομικών έλεγχων που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 19/8 στην Επαρχία Πάφου, μέλη της Τροχαίας προέβησαν στις ακόλουθες καταγγελίες.

Στην επαρχία Πάφου, μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο οδηγείτο από 15χρονο, έχοντας ως συνοδηγό τον 64χρονο παππού του. Ο νεαρός οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς άδεια οδήγησης και χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας. Οδηγήθηκαν και οι δύο στον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου. Επίσης, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων στην Πόλη Χρυσοχούς, μέλη της Τροχαίας Πάφου εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 84 ΧΑΩ αντί 50 που είναι το ανώτατο όριο για το συγκεκριμένο δρόμο. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε, ο οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να αρνείτο να δώσει τα στοιχεία του για έκδοση εξώδικης ρύθμισης με αποτέλεσμα να πληροφορηθεί ότι είναι υπό σύλληψη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΦΟΣ: Έκπληκτοι οι τροχονόμοι – Παππούς και εγγονός στην Αστυνομία Αυτός φέρεται να προέβαλε αντίσταση αρχικά στο να του τοποθετηθούν χειροπέδες, ενώ μετά από λίγα λεπτά συμμορφώθηκε και έδωσε τα στοιχεία του. Πρόκειται για 36χρονο από την Επαρχία Λευκωσίας. Στη συνέχεια απολύθηκε της κράτησής του για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου. *φωτογραφία αρχείου Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Δεν υποφέρονται οι τιμές ηλεκτρισμού: Έχουμε το πέμπτο πιο ακριβό ρεύμα στην ΕΕ - Η διαφορά με τις υπόλοιπες χώρες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται ρυθμίσεις σε βελάκια πρόστιμα και γραμμές - «Δε θέλουμε να ταλαιπωρείται ο κόσμος»

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα επεισόδια το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό - Συνεχίζονται οι έρευνες

Eurovision 2024: Tι ρούχο ετοιμάζει ο Κουδουνάρης για τη Silia Kapsis on stage; Το video στο Tik Tok



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top