ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΒΟΜΒΑ- ΛΕΜΕΣΟΣ: Έγιναν όλα στάχτες και αποκαΐδια - Εκτεταμένες ζημιές και σε όχημα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΟΜΒΑ- ΛΕΜΕΣΟΣ: Έγιναν όλα στάχτες και αποκαΐδια - Εκτεταμένες ζημιές και σε όχημα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πυρκαγιά που προκλήθηκε μετά από έκρηξη βόμβας, προκάλεσε τεράστιες ζημιές σε υποστατικό όπου στεγαζόταν πρακτορείο στοιχημάτων στην Λεωφ. Μακαρίου στη Λεμεσό. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Χρίστος Ζήνωνος Λίγα λεπτά πριν τις 5 π.μ. της Τρίτης 29/8, μηχανισμός υψηλής ισχύος εξερράγη σε πρακτορείο στοιχημάτων στην οδό Νικόδημου Μυλωνά, όπου στη συνέχεια προκλήθηκε πυρκαγιά με αποτέλεσμα την το ολική καταστροφή του υποστατικού, ενώ από τον καπνό και την θερμότητα ολόκληρο το κτίριο υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Επίσης, ένα όχημα μάρκας Nissan March που ήταν σταθμευμένο μπροστά από το κατάστημα υπέστη και αυτό εκτεταμένες ζημιές. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση αυλών τυλιχτήρα και αριθμού αναπνευστικών συσκευών από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου γύρω στις 6:25 π.μ. τέθηκε υπό έλεγχο. Υπενθυμίζουμε ότι, έγινε εκκένωση των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας προληπτικά λόγω των καπνών και των θερμών αερίων τα οποία αναπτύσσονταν από την πυρκαγιά, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύσει κάποια ανθρώπινη ζωή. Από εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, όπως αναφέρει η Αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι  η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού  υψηλής ισχύος, σε συνδυασμό με εύφλεκτη υλη, ο οποίος τοποθετήθηκε στο δάπεδο έξω από το υποστατικό. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από την Πυροσβεστική σε συνεργασία με την Αστυνομία. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκρηξη βόμβας τα ξημερώματα σε πρακτορείο στοιχημάτων – Καταστράφηκε ολοσχερώς το υποστατικό

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top