ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση ο 40χρονος που πήγε στην Αστυνομία για χαρτί καλής διαγωγής – Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εναντίον

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση ο 40χρονος που πήγε στην Αστυνομία για χαρτί καλής διαγωγής – Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εναντίον

Τη συγκατάθεση του να εκδοθεί στις ελληνικές αρχές έδωσε την Τετάρτη (30/8) ο 40χρονος από τη Γεωργία με ελληνική υπηκοότητα ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη (29/8) στο Αρχηγείο Αστυνομίας ως ύποπτος για διακίνηση μεταναστών στην Ελλάδα.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου στο οποίο προσήχθη σήμερα διέταξε όπως ο 40χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι η ελληνική αστυνομία να έρθει για να τον παραλάβει. Σύμφωνα με την Αστυνομία και με βάση της Νομοθεσίας ο 40χρονος μπορεί να παραμείνει υπό κράτηση για περίοδο 10 ημερών. Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 40χρονου , εναντίον του οποίου εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις ελληνικές αρχές για το αδίκημα της διακίνησης μεταναστών στην Ελλάδα. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΦΟΣ: 40χρονος πήγε στην Αστυνομία για χαρτί “καλής διαγωγής” και συνελήφθη – Τον ψάχνουν από το 2007 Η σύλληψη του 40χρονου έγινε από μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου Αστυνομίας χθες και ακολούθως μεταφέρθηκε στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου. Ο 40χρονος που διαμένει στην Πάφο μετέβη στο Αρχηγείο Αστυνομίας προκειμένου να εξασφαλίσει χαρτί καλής διαγωγής, όπου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμεί εναντίον του ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη. Το αδίκημα φέρεται να διαπράχθηκε από τον ύποπτο στις 31.7.2007 στην Ελλάδα. Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top