LIFESTYLE

Τραγικό - Έλληνας σχεδιαστής μόδας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του σε κατάσταση προχωρημένης σήψης

Τραγικό - Έλληνας σχεδιαστής μόδας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του σε κατάσταση προχωρημένης σήψης

ong>Ο δημιουργός που είχε ντύσει την Cindy Crawford εκτιμάται ότι ήταν νεκρός για περίπου 30 - 35 ημέρες, χωρίς να τον αναζητήσει κανείς.... Νεκρός και σε κατάσταση προχωρημένης σήψης βρέθηκε στο σπίτι του ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής μόδας Λούης Γεράρδος. Ήταν 77 χρονών. O σχεδιαστής μόδας με τη διεθνή καριέρα εντοπίστηκε στο σπίτι του, στην πλατεία Βικτωρίας, στο κέντρο της Αθήνας, από την αστυνομία, αφού οι γείτονες παραπονέθηκαν για την έντονη δυσοσμία. Οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα με τη βοήθεια κλειδαρά και αντίκρισαν το πτώμα στο κρεβάτι. Όπως γράφει η Espresso το σπίτι δεν έφερε ίχνη διάρρηξης και η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Από την έρευνα και την αυτοψία αποκλείστηκε η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας και έτσι ο θάνατος του αποδίδεται σε αιφνίδια παθολογικά αίτια προ ημερών. Εκτιμάται ότι ήταν νεκρός για περίπου 30 - 35 ημέρες, χωρίς να τον αναζητήσει κανείς. Ο Γεράρδος, βρέθηκε μπρούμυτα, στο κρεβάτι του, γυμνός. Ο προσωπικός στυλίστας και ενδυματολόγος της Μιμής Ντενίση δημιούργησε τα κοστούμια σε πολλές θεατρικές παραστάσεις της. Ο ίδιος είχε ντύσει και τη Cindy Crawford στο εξώφυλλο στο "Elegance". Διατηρούσε ατελιέ στην Αθήνα αλλά και στη Φολέγανδρο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top