Κύμα κακοκαιρίας στη Μεσόγειο - Έξι νεκροί και δύο αγνοούμενοι στην Ιταλία - Ακόμη δεν εξασθένισε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κύμα κακοκαιρίας στη Μεσόγειο - Έξι νεκροί και δύο αγνοούμενοι στην Ιταλία - Ακόμη δεν εξασθένισε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στους έξι νεκρούς και δύο αγνοούμενους αυξήθηκε ο προσωρινός απολογισμός του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει την κεντρική Ιταλία, ειδικότερα την πόλη του Λιβόρνο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα μέλη μίας οικογένειας που κοιμόταν σε υπόγειο, το οποίο πλημμύρισε, έχασαν τη ζωή της. Οι πυροσβέστες βρήκαν νεκρούς τους δύο γονείς, την κόρη τους και τον παππού της. Επίσης, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του σε λόφο κοντά στο Λιβόρνο, ενώ άλλος ένας σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, εξαιτίας της κακοκαιρίας, στη Τοσκάνη. Το πλήρωμα της Πολιτικής Προστασίας κατάφερε να σώσει έναν νέο που είχε κρεμαστεί από δέντρα, εγκαταλείποντας το σπίτι του, το οποίο είχε πλημμυρίσει. Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, η κακοκαιρία θα συνεχίσει να πλήττει την κεντρική Ιταλία μέχρι αύριο το βράδυ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για συνάντηση με Τατάρ: «Πρέπει να υπάρξουν αποτελέσματα» – Μετά τις 12 Μαΐου η κάθοδος Ολγκίν

ΠτΔ για συνάντηση με Τατάρ: «Πρέπει να υπάρξουν αποτελέσματα» – Μετά τις 12 Μαΐου η κάθοδος Ολγκίν

Λίγο μετά τις 11 το πρωί ξεκίνησε η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Ερσίν Τατάρ, στο Λήδρα Πάλας. Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση των δυο ηγετών μετά την άτυπη διευρυμένη συνάντηση της Γενεύης.

BEST OF TOTHEMAONLINE