ΚΥΠΡΟΣ: Χρηματικό πρόστιμο 8 χρόνια μετά το θανατηφόρο τροχαίο

ΚΥΠΡΟΣ: Χρηματικό πρόστιμο 8 χρόνια μετά το θανατηφόρο τροχαίο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου καταδίκασε την Τρίτη (12/9) 32χρονο κάτοικο Λευκωσίας, σε χρηματική ποινή €4,000, έξι βαθμούς ποινής στην άδεια οδήγησης και στέρηση της άδειας οδήγησής του για εννέα μήνες, αφού τον βρήκε ένοχο στις κατηγορίες της πρόκλησης θανάτου από απερίσκεπτη και επικίνδυνη πράξη, καθώς και οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, δηλαδή 95μg αντί 22 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο.

Πρόκειται για θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη στις 16/8/2009 στο Παραλίμνι όπου έχασε τη ζωή του ο 62χρονος Θεοφάνης Δημοσθένους από τη Λευκωσία. *Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE