ΚΥΠΡΟΣ: Χρηματικό πρόστιμο 8 χρόνια μετά το θανατηφόρο τροχαίο

ΚΥΠΡΟΣ: Χρηματικό πρόστιμο 8 χρόνια μετά το θανατηφόρο τροχαίο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου καταδίκασε την Τρίτη (12/9) 32χρονο κάτοικο Λευκωσίας, σε χρηματική ποινή €4,000, έξι βαθμούς ποινής στην άδεια οδήγησης και στέρηση της άδειας οδήγησής του για εννέα μήνες, αφού τον βρήκε ένοχο στις κατηγορίες της πρόκλησης θανάτου από απερίσκεπτη και επικίνδυνη πράξη, καθώς και οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, δηλαδή 95μg αντί 22 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο.

Πρόκειται για θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη στις 16/8/2009 στο Παραλίμνι όπου έχασε τη ζωή του ο 62χρονος Θεοφάνης Δημοσθένους από τη Λευκωσία. *Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE