ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Πάμε Mall; Πάμε στη Unicars! Βρείτε το αυτοκίνητο των ονείρων σας κάνοντας άνετοι τις βόλτες σας και ζήστε την πιο ξεχωριστή εμπειρία.

Πάμε Mall; Πάμε στη Unicars! Βρείτε το αυτοκίνητο των ονείρων σας κάνοντας άνετοι τις βόλτες σας και ζήστε την πιο ξεχωριστή εμπειρία.

κθεσιακοί χώροι της Unicars, στη λεωφόρο Λεμεσού, έχοντας αφήσει το δικό τους στίγμα στον χώρο της οδήγησης όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας τους, με χιλιάδες Κύπριες και Κύπριους να αγοράζουν από εκεί το αυτοκίνητό τους, μεταφέρονται σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πολυσύχναστα εμπορικά κέντρα της Λευκωσίας. H Unicars συνεχίζει την ανοδική πορεία της, προσφέροντας ακόμα καλύτερες υπηρεσίες σε όσους αγαπούν το αυτοκίνητο, αυτήν τη φορά όμως από μια νέα αφετηρία. Πού θα ζήσετε τη νέα εμπειρία της Unicars Στο ΑΝΝΕΧ 3, στο Τhe Mall of Cyprus, θα βιώσετε μια νέα εμπειρία, αφού θα δείτε από κοντά τις νέες, υπερσύγχρονες εκθεσιακές εγκαταστάσεις της Unicars. Τα νέα κτίρια φιλοξενούν σε ανεξάρτητες εκθέσεις τις μάρκες Volkswagen, Seat και Skoda και φυσικά όλη τη σειρά των μοντέλων τους. Τα συν Η εύκολη πρόσβαση, οι πολλών θέσεων χώροι στάθμευσης, η δυνατότητα συνδυασμού της επίσκεψης με άλλες δραστηριότητες και η παρουσία των νέων εκθεσιακών χώρων φέρνουν τη Unicars ακόμα πιο κοντά στους πελάτες της, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία. Τι θα σας κάνει εντύπωση Η αρχιτεκτονική και ο εσωτερικός σχεδιασμός κάθε εκθεσιακού χώρου έχουν μελετηθεί έτσι ώστε να αναδεικνύουν και την αντίστοιχη φιλοσοφία κάθε μάρκας. Η λεπτομέρεια, η εμμονή στην ποιότητα και η προσήλωση στην τεχνολογική καινοτομία είναι αυτά που κάνουν τους εκθεσιακούς χώρους μοναδικούς. Στον 1.150 τ.μ. χώρο της Unicars όλοι πισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν άνετα, να δουν από κοντά όλα τα μοντέλα των εταιρειών που εισάγει και τελικά με την πολύτιμη βοήθεια των ανθρώπων της να διαλέξουν το επόμενό τους αυτοκίνητο. Ποτέ πριν μια επίσκεψη στο Mall δεν ήταν πιο ενδιαφέρουσα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top