LIFESTYLE

Κρίσιμες ώρες για τον νικητή της Eurovision: Στο νοσοκομείο υπό μηχανική παρακολούθηση

Κρίσιμες ώρες για τον νικητή της Eurovision: Στο νοσοκομείο υπό μηχανική παρακολούθηση

«Μάχη» για τη ζωή του δίνει ο Salvador Sobral, μία εβδομάδα αφότου έκανε την τελευταία εμφάνισή του στη σκηνή. Όπως έγινε γνωστό, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και παρακολουθείται μηχανικά, ενώ ακόμα δεν έχει βρεθεί μόσχευμα ώστε να γίνει η μεταμόσχευση καρδιάς.

Όπως αναφέρουν πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης, ο 27χρονος νικητής της Eurovision εισήχθη στο νοσοκομείο της Σάντα Κρουζ, λίγο έξω από την Λισαβόνα, όπου οι γιατροί τον συνέδεσαν σε μηχανήματα που τον βοηθούν να κρατηθεί στη ζωή και ελέγχουν την κατάσταση της υγείας του. Λόγω των νόμων για το ιατρικό απόρρητο, πηγές από το νοσοκομείο δεν επιβεβαιώνουν, ούτε διαψεύδουν, όσα γράφονται, ενώ άτομα από το περιβάλλον του τραγουδιστή αναφέρουν πως «τα μηχανήματα τον βοηθούν σε ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού και, έτσι, η κατάστασή του είναι λιγότερο ριψοκίνδυνη». Θυμίζουμε πως δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η κατάσταση του Salvador είναι εξαιρετικά κρίσιμη και η μεταμόσχευση καρδιάς πρέπει να γίνει άμεσα, με τους γιατρούς να του δίνουν τρεις μήνες ζωή. Ο ίδιος συγκλόνισε γράφοντας στα social media «παραδίδω το σώμα μου στην επιστήμη», ενώ, στην τελευταία του εμφάνιση επί σκηνής, «λύγισε» και έπεσε στην αγκαλιά της αδερφής του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top