Στην Κύπρο ο Καγκελάριος της Αυστρίας: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Αναλυτικά το πρόγραμμα
Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη για την επίσημη επίσκεψη του Καγκελάριου της Αυστρίας στην Κύπρο
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Άστρα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου, αναφέρθηκε στο… «φλέγον» θέμα των τραυματιών Σοάρες και Τζούνιορ, η συμμετοχή των οποίων είναι αμφίβολη, ενόψει του Λεμεσιανού ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα το ερχόμενο Σάββατο (23/09).
Συγκεκριμένα, είπε:
«Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης και οι Μάρκο Σοάρες και Ντόσσα Τζούνιορ δεν προπονήθηκαν ούτε σήμερα, αλλά έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θα δούμε αύριο τι θα γίνει.
Έχουν ξεπεραστεί σε μεγάλο βαθμό οι ενοχλήσεις τους, αλλά θα δούμε αύριο τι θα γίνει.
Το απόγευμα θα κάνουν και οι δύο έξτρα πρόγραμμα μαζί με κάποιους άλλους παίκτες, αλλά αυτή τη στιγμή, δεν ξέρουμε αν θα είναι έτοιμοι για το Σάββατο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις