ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη με… χίλια!

Νίκη με… χίλια!

> style="text-align: justify"> >

Όπως είδαμε αυτή την αγωνιστική, Άρης, Σαλαμίνα και Αλκή, όχι μόνο έβαλαν δύσκολα σε ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Ομόνοια αντίστοιχα, αλλά τους έκοψαν και βαθμούς. Η Ανόρθωση πρέπει να πάρει παράδειγμα και να μην ακολουθήσει το… στραβοπάτημα των υπολοίπων.

Η Κυρία καλείται να εμφανιστεί καθώς πρέπει απέναντι σε μια… φορμαρισμένη Δόξα και να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο. Νίκη που αν έρθει θα την στείλει στο +4 από την δεύτερη ΑΕΚ (με περισσότερο/ους όμως αγώνα/ες από ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, Ομόνοια, ΑΕΛ).

Η Δόξα όμως, αν λάβουμε υπόψη τους τελευταίους αγώνες και ειδικά κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, είναι μια υπολογίσιμη ομάδα. Αρκετά δυναμικό το ρόστερ της με τον… σχεδόν κυανόλευκο Σισοκό να ανεβάζει ρυθμούς και ταυτόχρονα να δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα της Κατωκοπιάς.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top